CENTRIA AB

DIN AFFÄRSPARTNER

Centria AB är ett privatägt bolag som har Storstockholm som sin marknad. Med många års erfarenhet inom fastighetsbranschen arbetar vi aktivt med förvärv, utveckling samt förvaltning. Vi sätter kunden och affärer i fokus.

omoss_bild2
VÅR

MÅLSÄTTNING

Målsättningen är att ytterligare öka vår närvaro i Stockholm. Genom att vara aktiva med förvärv och utveckling av fastigheter vill vi skapa en attraktiv fastighetsportfölj för investerare samt för våra hyresgäster. Utbudet av lokaler skall öka så att vi kan möta befintliga och nya kunders lokalbehov.

ETT FASTIGHETSBOLAG

DU KAN LITA PÅ

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra interna processer. Med bra samarbeten och kompetent personal strävar vi mot att bli en av Stockholm bästa hyresvärdar. Genom att vara lyhörda och flexibla samt söka optimala lösningar kan vi, med vår korta beslutsprocess, på ett snabb och effektiva sätt finna lösningar för våra kunders lokalbehov.

Ägare
Våra två ägare, Centrum Holding MÅ AB och LinköpingsInvest AB, är baserade i Linköping.

Kontakta oss på Centria
Om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss på Centria. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig.

Kundservice
Du som är hyresgäst kommer enkelt i kontakt med vår kundservice genom att fylla i formuläret här bredvid. Du kan också mejla eller ringa.
Telefon: 08-471 76 70
E-post: kundservice@centria.se

Besök oss
Vårt kontor ligger på Banérgatan 37, nära Karlaplan.
För platsbesök vänligen kontakta Carl Åhman carl@centria.se.

cirkel_start
Okategoriserade

Centria förvärvar Arbetaren 19

Centria förvärvar Arbetaren 19 av Bostadsrättsföreningen Korsningen 99. I och med detta förvärv stärker Centria sin Position runt Fridhemsplan ...
LÄS MER
Okategoriserade

Centria förvärvar Sälgen 5

Centria förvärvar Sälgen 5 på Kungstensgatan av Haprom Sälgen AB....
LÄS MER
Okategoriserade

Centria Säljer Estländaren 10

Under torsdagen 7/7 såldes Estländaren 10 i Sollentuna till Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB som tillträdde fastigheten samma dag....
LÄS MER
Okategoriserade

Centria förvärvar Grinden 21

Centria förvärvar fastigheten Grinden 21 på Fridhemsplan från AFA fastigheter....
LÄS MER

Anmäl ditt ärende här

Här kan du ställa frågor, ge tips och göra serviceanmälan.
KONTAKTA OSS